Birthday cake

Football @ Bola Sepak

Sedar tak sedar Syawal dah berakhir… Tempahan kek dan cupcake kembali dibuat seperti biasa. Perancangan yang dibuat untuk bulan syawal tak dapat dilaksanakan kerana tempahan telah dipenuhi untuk tempahan birthday dan kahwin selain onepiece pun nak beraya.

Seperti tahun-tahun sudah Bola menjadi tema wajib untuk Birthday bagi lelaki, terutama bila musimnye menjelang. Kami bukan peminat bola tau-tau Onepiece telah dibanjiri tempahan bertemakan bola. Ini tandanya musim bola dah tiba…agaknya masa pots ni keuar dah berakhir kot.. Rata-rata pasukan bola dari luar MU, Chelsea, Liverpool…barang kali peminat sukan Malaysia ni tak minat dengan liga sendiri. Kenapa ye.. permainan malaysia ni tak cukup bagus ke?

Customize

Customize

customize

customize

More picture

CAKES

CUPCAKES

Cowboy dan PD

Theme birthday- Cowboy, dari anak-anak buat bapa tercinta. Lokasi di PD. Cake Size 8″ flavor; Chocolate cake, layer dengan chocolate ganache. Topper; Butter cream.  1Set cupcake M25-Chocolate. Cake dan cupcake dihantar ke rumah keluarga Ieqa (baru teringat nama client… :P).

Seawal pagi.. kami bertolak dari seremban pukul 6pagi… dengan hajat boleh mandi manda. Jalan kerumah Ieqa ni agak trick sket.., ditambah dengan keadaan gelap dan hujan lebat.. oleh yang demikian kami tersasar sampai kesempadan N9-Melaka. Telipon2.. cari2 direction ..akhirnya sampai juga.

Hujan masih turun renyai2 anak2 agak kecewa sebab macam takde harapan nak turun ke Pantai. Selepas Breakfast.. alhamdullillah hujan dah berhenti. Apalagi dengan mata yang bersinar2 jiwa yang membara mereka turun ke pantai..  Tapi mamanye.. mata kian layu.. dan Zzzzz… sepanjang pagi yang nyaman tu.

cowboy-cake-021

Dan juga cupcake….

cowboy1cowboy31cowboy4cowboy5